Bu web sitesi Türkiye'de yerleşik bir firma olan AXOFT BİLİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ ("Axoft") tarafından yönetilmektedir ve firma merkezi Kozyatağı Mah. Şakacı Sk. Omega İş Merkezi. Blok No: 7/1; Kapı No: 2 Kadıköy/İstanbul adresinde yer alır. Aşağıda, web sitelerimizde kişisel verilerin işlenmesinin yasal boyutları hakkında bilgi vermekteyiz.

Bu Gizlilik ve Çerez Politikası ("Gizlilik Politikası"), Axoft ve Bağlı Kuruluşlarımız (aşağıda tanımlandığı şekilde) tarafından web sitelerimiz ile diğer elektronik iletişim ağlarının kullanımı aracılığıyla gerçekleştirilen veri işleme süreçlerini belirler. Kişisel bilgilerinizle ilgili herhangi bir isteğiniz veya bu uygulamalarla ilgili herhangi bir sorunuz olursa, lütfen info.turkey@axoftglobal.com adresinden bizimle iletişime geçin. Lütfen, bu şekilde elde edilen tüm verilerin, Türk Veri Koruma kanunlarının gerekliliklerine uygun olarak kullanılacağını ve muhafaza edileceğini unutmayın.

Bu politika içerisinde aşağıdaki terimleri kullanmaktayız.

  1. Axoft, Şirket veya "biz", "bize", "bizim", AXOFT BİLİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ ve Bağlı Şirketleri ifade eder.
  2. Bağlı kuruluş, Axoft'un sahibi, Axoft'un sahibi olduğu ya da Axoft'un ortak mülkiyetinde yer alan herhangi bir şirket anlamındadır.
  3. Ziyaretçi, "siz" veya "sizin", bilgileri gözden geçirmek, Axoft'a geri bildirim vermek veya hizmetlerimizi başka bir biçimde kullanmak için Web Siteleri ziyaret eden kişi anlamındadır.
  4. Web sitesi, mevcut web sitesi https://tr.axoftglobal.com/ anlamındadır
  5. Web siteleri, Axoft'un kullandığı web sitelerinden herhangi biri anlamındadır.

Hangi kişisel verileri işliyoruz

Kişisel verilerinizi bir Ziyaretçinin kişisel verileri olarak işliyoruz. Ziyaretçilerden çevrimiçi formlar, e-posta bağlantıları ve indirilebilir içerikler yoluyla bilgi topluyoruz ve örneğin, bizimle iletişime geçmeleri için e-posta veya telefon yoluyla doğrudan iletişim kuruyoruz.

Bir Kontrolör olarak, Sizinle ilgili aşağıdaki bilgileri işliyoruz:

İşvereniniz adına bizimle iletişime geçmeniz ve bize bir mesaj göndermeniz durumunda, sözleşme ilişkisinden önce talep ettiğiniz hizmetleri size sunmak, ihtiyaçlarınızı karşılamak veya sorularınızı yanıtlamak üzere bir gerçek veya tüzel kişi adına yetkili temsilcisi belirlemek için:

- Web sitesindeki özel form aracılığıyla: ad, soyad, e-posta, telefon numarası;

e-posta veya telefon yoluyla: iletilen kişisel verilerin tam listesi bizzat sizin tarafınızdan belirlenecektir. Bu bilgiler şunlar olabilir: e-posta adresi, telefon numarası, meslek unvanı, ilgi alanları ve çalıştığınız şirketle ilgili nitelikli bilgiler (şirket adı ve adresi) ile temsil ettiğiniz şirketle sizin aranızdaki ilişki türü hakkında bilgiler.

Hedef kitlemizi ve tercihlerini daha iyi anlamak ve hizmetimizi geliştirmek için

Servisler tarafından sağlanan IP adresi, web sitemize yapılan ziyaretlerle ilgili istatistikler:

Pazarlama iletişimleri ve web sitesindeki özel form aracılığıyla bize sağladığınız onayınız üzerine Size e-posta yoluyla pazarlama bilgileri ve reklam sağlamak için:

- Ad, Soyad, E-posta.

Düşüncemize göre sunduğumuz ürün veya hizmetler ile ilgili ilginizi çekebilecek ayrıntılarını göndermek için bilgilerinizin kullanılabileceğini lütfen unutmayın. Bu, bir e-posta ya da posta yoluyla ve bazen de bir telefon görüşmesi yoluyla olacaktır. Bu durum, çevrimiçi form doldururken belirttiğiniz tercihlere uygunluk gösterecektir.

Kişisel verileri kaldırmak/düzeltmek/erişime geçmek için kiminle iletişime geçmelisiniz?

Axoft ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Sizinle ilgili hangi kişisel verileri sakladığımızı görme hakkına sahipsiniz. Hakkınızda muhafaza ettiğimiz kişisel bilgilerin bir kopyasını almak için lütfen info.turkey@axoftglobal.com adresinden bize ulaşın.

Verilerin işlenmesi için yasal dayanak nedir?

Ziyaretçilerin kişisel verilerini sözleşme bağlamında, her bir kişisel veri kategorisine ilişkin olarak Ziyaretçilerin kendi rızası ve Web Sitemizde iyileştirme yapma ihtiyacıyla ilgili olarak meşru menfaat temelinde işleriz.

Sözleşme kapsamında, doğrudan hizmet sağlanması için gerekli olan kişisel verileri işleriz.

Meşru menfaat temelinde topladığımız veriler, Web Sitelerinin tarafınızdan kullanımı ile ilgilidir. Bu veriler, sayfa görüntüleme sayısı, sitedeki bilgi parçalarına ilgi, diğer istatistiksel bilgiler ve sunucu günlükleri gibi bilgileri içerir.

İzninize dayanarak, Web Sitesini kullanmak için gerekli olmayan fakat size herhangi bir ilave ya da ilgili bilgiyi sağlamak adına gerekli olan kişisel verileri de işleriz. Bunu yapmak için, tarayıcınızın önceden seçilmiş ayarlarına uygun çerezleri kullanıyoruz ve ayrıca sizinle telefon, e-posta, mesajlaşma, sohbet ve diğer benzer servislerle etkileşime geçiyoruz.

Ziyaretçilerin kişisel verilerini, her bir kişisel veri kategorisiyle ilgili olarak Ziyaretçilerin kendi rızası temelinde ve Web Sitemizde iyileştirme yapma amacıyla meşru menfaat temelinde işliyoruz.

Bize bir danışma e-postası gönderdiğinizde bilgilerinizi topluyoruz.

Yukarıdakilere ek olarak, web sitemizi ziyaretinizle ilgili bilgileri otomatik olarak topluyoruz. Daha fazla ayrıntı için lütfen Çerezler Bölümümüzü inceleyin.

Açıklamalar

Verileri yalnızca, kişisel verileri kanunen ifşa etmek zorunda kaldığımızda ya da ifşanın ulusal güvenlik, vergilendirme ve cezai soruşturma amaçlarıyla "gerekli" olduğu durumlarda veya sizin rızanızı aldığımızda ve aşağıdaki durumlarda ifşa edeceğiz:

  • Bağlı Kuruluşlarımız ve şirketler grubumuzdaki diğer şirketler
  • Verileri bizim adımıza işlemek üzere görevlendirdiğimiz tedarikçiler;
  • İşimizin unvanına sahip varislerimiz.

Zaman zaman hizmetimizin bir parçası olarak kişisel verilerinizi geçerli yasalara uygun şekilde bir veri işlemcisine aktarabiliriz.

Diğer web siteleri

Web sitemiz, kontrolümüz dışında olan ve bu Gizlilik Politikası kapsamında yer almayan başka web sitelerine bağlantılar içerebilir. İletilen bağlantıları kullanarak başka sitelerle bağlantı kurarsanız, bu sitelerin operatörleri, bizimkinden farklı olabilecek gizlilik politikalarına uygun şekilde, kendileri tarafından kullanılacak kişisel verileri de sizden toplayabilir.

İnternet tabanlı aktarımlar

İnternetin küresel bir ortam olduğu düşünüldüğünde, kişisel verilerin toplanması ve işlenmesi için kullanılması, verilerin uluslararası bir temelde zorunlu olarak iletilmesini kapsar. Bu durum, örneğin, bize ilettiğiniz verilerin Türkiye sınırları dışında da işlenebileceği ancak verilerin her zaman güvenli bir şekilde ve veri koruma mevzuatının gereklilikleri doğrultusunda tutulacağı anlamına gelir. Bizimle iletişime geçerek, kişisel verilerinizi bu şekilde işlememizi kabul etmiş olursunuz.

Kişisel verilerin işlenmesine dahil olan üçüncü kişiler

Analytics'i kullanıyoruz:

  1. mesajlaşma etkinliğine ilişkin istatistikler sağlamak.
  2. sağlanan hizmetlerin kalitesini iyileştirmek için Kullanıcının web sitesindeki davranışını takip etmek.
  3. reklam kampanyalarını takip etmek.

Mesajlaşma verimliliğini ve sağlanan hizmetlerin kalitesini yükseltmek için Analytics toplamak adına aşağıdaki hizmetleri kullanabiliriz:

Google Analytics
GA Audiences
Floodlight
Omniture (Adobe Analytics)
Yahoo Analytics
Yandex.Metrics
Top mail
GA Audiences
Visual iq

Reklam kampanyalarını takip etmek için Analytics toplamak adına aşağıdaki hizmetleri kullanabiliriz:

Doubleclick
Bing ads
Google adwords conversion
DoubleClick Bid Manager
Google Dynamic Remarketing
Adobe Audience Manager
Advertising.com
Index Exchange (Formerly Casale Media)

Hizmetlerimizde tanımlamayı kolaylaştırmak için Facebook Connect kullanabiliriz.

Gizlilik haklarınız

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 11. Maddesi kapsamında aşağıdaki haklara sahipsiniz:

Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme ve bu işlemlerle ilgili olarak bilgi talep etme,

Kişisel verilerinizin hangi amaçlarla işlendiğini ve bu amaçlar doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin paylaşıldığı üçüncü kişileri öğrenme

Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini talep etme ve kişisel verilerinizin paylaşıldığı üçüncü kişilere bilgi verilmesini isteme,

Kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren nedenlerin ortadan kalkması durumunda, kişisel verilerinizin silinmesini ya da imha edilmesini talep etme ve bunun kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere de bildirilmesini isteme

Verilerinizin özellikle otomatik sistemler aracılığıyla analiz edilmesinin aleyhte sonuçlanmasına itiraz etme,

Kanuna aykırı şekilde kişisel verilerinizin işlenmesi halinde, uğradığınız zararın giderilmesini talep etme.


Çerez Politikası

Bu bölüm, web mülklerimizi ziyaret ettiğinizde veya sitelerini güçlendirmek için platformumuzu kullanan bir tüccarın vitrinini ziyaret ettiğinizde, Web Sitesinin cihazınıza yerleştirebileceği çerez türlerini ve diğer izleme teknolojilerini açıklamayı amaçlamaktadır.

Çerezler nelerdir?

Çerez, belirli web sitelerini ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza ya da cihazınıza indirilen az miktarda bilgi parçacığıdır. Web sitesinde, kesinlikle gerekli olan, istatistikler ve sınıflandırılmamış çerezler de dahil olmak üzere bir dizi farklı çerezler kullanmaktayız. Çerezler, web sitesinin hareketlerinizi ve tercihlerinizi hatırlamasını sağlar ve tarama deneyiminizi daha iyi hale getirir. Bu durum, siteye her geri dönüşünüzde veya bir sayfadan diğerine göz attığınızda bir önceki bilgileri tekrar girmeniz gerekmediği anlamına gelir. Ayrıca çerezler, örneğin bir ziyaretçinin ilk ziyaretini ya da siteyi sık sık ziyaret edip etmedikleri gibi, insanların web sitesini nasıl kullandıkları hakkında bilgi sağlar.

Hangi çerezleri ve neden kullanıyoruz?

Web Sitesinde farklı çerez türleri kullanıyoruz. Bu çerezler farklı amaçlara hizmet etmektedir. Çerezler amaçlarına göre genellikle aşağıdaki kategorilerden birine atanabilir:

"Gerekli Çerezler", örneğin, Web Sitemizde yapacağınız rezervasyon için kesinlikle gerekli olan çerezlerdir;

"Analitik" çerezler, Web Sitesini ziyaretçi gereksinimlerine göre özelleştirmeye izin verir. Yani ziyaret sayısını, görüntülenen sayfa sayısını, ziyaretçilerin sitede neler yaptığını ve siteye ne sıklıkla geri döndüklerini ölçer.


Çerezler bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda ne kadar kalacak?


Bir çerezin bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda kalma süresi, çerezin "kalıcı" veya "oturum" çerezi olup olmamasına bağlıdır. Oturum çerezleri, siz ziyaretinizi bitirene kadar, kalıcı çerezler ise süreleri doluncaya veya silininceye kadar kalır. Kullandığımız çerezlerin çoğu kalıcıdır ve cihazınıza indirildikleri tarihten itibaren 30 dakika ile iki yıl arasında sona erer. Çerezleri, süreleri dolmadan kaldırma hakkında daha fazla bilgi için, çerezlerin nasıl kontrol edileceği ile ilgili aşağıda yer alan bölüme göz atın.

Çerez kullanımınıza ilişkin kısıtlamalar nelerdir?

Web tarayıcısı sahiplerinden geçerli yasaların gerekliliklerine uymalarını ve tercih ilkesini kullanarak sizlere çerezleri yönetme fırsatı vermelerini bekliyoruz. Tarayıcınızın halihazırdaki ayarlarına göre, herhangi bir çerez dosyasının kullanımına izin verilmişse, bu ayarları çerez kullanımını sınırlamak için de kullanabilirsiniz.

Çerezler nasıl kontrol edilir?

Çerezleri çeşitli şekillerde kontrol edip yönetebilirsiniz. Lütfen, çerezleri kaldırmanın ya da engellemenin kullanıcı deneyiminizi olumsuz etkileyebileceğini ve web sitemizin bazı bölümlerine artık tam olarak erişemeyeceğinizi unutmayın.

Çoğu tarayıcı tanımlama bilgilerini otomatik olarak kabul eder. Fakat genellikle tarayıcınızın "Araçlar" veya "Tercihler" menüsünde bulunan tarayıcı denetimleriniz yardımıyla tanımlama bilgilerini kabul edip etmemeyi seçebilirsiniz.

Bunların yanı sıra, çerezleri etkin hale getirmek, devre dışı bırakmak veya silmek için Web Sitesinde gezinirken kullanılan tarayıcınızın / Cihazınızın ayarlarını yapılandırabilirsiniz. Tarayıcınızı nasıl yapılandırmanız gerektiğine ilişkin ayrıntılı direktifler, tarayıcı geliştiricileri tarafından yayınlanmıştır. Burada bulunabilir:

Internet Explorer;
Edge;
Chrome; Chrome for iOS; Chrome for Android;
Firefox; Firefox for iOS; Firefox for Android;
Safari for macOS; Safari for iOS;

Tarayıcı ayarlarınızı nasıl değiştireceğiniz, çerezleri nasıl engelleyeceğiniz, yöneteceğiniz veya filtreleyeceğiniz hakkında daha fazla bilgi tarayıcınızın yardım dosyasında veya www.allaboutcookies.org gibi sitelerde bulunabilir.

Google Analytics

Web sitemiz Google Analytics kullanmaktadır. Google Analytics, Web Sitesinin, ziyaretçilerin siteyi nasıl kullandığını analiz etmesine yardımcı olmak adına çerezleri kullanır. Web Sitesini kullanımınızla ilgili olarak çerezler tarafından oluşturulan bilgiler genellikle bir Google sunucusuna iletilecek ve burada saklanacaktır. Bu çerezler, kullanıcılarımızın önceki sayfalarda neler yaptığını ve web sitesiyle nasıl etkileşime girdiklerini "hatırlar". Google Analytics ile ilgili daha fazla bilgi için Google bilgi sayfasını ziyaret edin.

Tarayıcınızda ilgili ayarı seçerek profil oluşturabilir ve çerezlerin saklanmasını engelleyebilirsiniz.

Kullanmakta olduğunuz tarayıcıya bağlı olarak, izlemeyi engelleyen bir tarayıcı eklentisi yükleyebilirsiniz.

Verilerin saklanma süresi nedir?

Yazışma verilerini ve Web sitesi günlüklerini, veri işleme gerekçeleri sona erdikten sonra en fazla 30 gün boyunca saklarız.

Web sayfası görünümleri ve sitenin diğer kullanımlarıyla ilgili bilgileri, 30 günden fazla olmamak üzere saklarız, ardından verileri anonim hale getiririz.

Nasıl şikayette bulunulur?

Kişisel veriler konusunda hukuki menfaatlerinizin ihlal edildiğini düşünüyorsanız info.turkey@axoftglobal.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz

Bu Gizlilik Politikasında Yapılan Değişiklikler

Politika ve prosedürlerimiz sürekli inceleme altındadır. Bu Gizlilik politikasını zaman zaman güncelleyebiliriz. Bu türdeki herhangi bir değişiklik bu sayfada yayınlanacaktır.
Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin
Telefonla
Geri bildirim formunu doldurarak
Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin
Geri bildirim formunu doldurarak, veri toplama ve işleme koşullarını ve çerez politikasını kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi için lütfen buradaki bilgileri inceleyin.
Axoft head office based in Moscow, Russia, www.axoftglobal.com

In Turkey you can contact our specialists directly or write to info.turkey@axoftglobal.com
For marketing support please write to marketing@axoftglobal.com


Web sitemizde teknik amaçlar için çerezler kullanıyoruz. Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek için Politikamız bölümünü inceleyebilirsiniz.
OK